Ervaringen zijden dekbed

We krijgen regelmatig vragen over hoe mensen een zijden dekbed ervaren. Vandaar een artikeltje over wat onze klanten ons delen over hun ervaringen met een zijden dekbed.

Reacties van klanten

De meeste mensen vinden een zijden dekbed geweldig slapen. Wel krijgen we soms te horen dat het wel even wennen was na jaren te hebben geslapen onder een wollen of donzen dekbed. En een heel enkele keer blijkt een zijden dekbed niets voor de betreffende persoon te zijn. Problemen met het glijden van het dekbed in het dekbedovertrek (vooral die met een zijden tijk) horen we ook regelmatig, zeker van onrustige slapers. Gelukkig is dat eenvoudig op te lossen door lintjes in de hoeken van het dekbedovertrek te plaatsen, waarna ook deze klanten hier geen problemen meer mee hebben.

Eigenlijk zijn alle reacties terug te voeren op de eigenschappen van zijde en dan met name de unieke warmte en vochtregulering die echt onovertroffen is. We vergelijken de verschillende eigenschappen van een zijden dekbed met synthetische, wollen, donzen en katoenen dekbedden op de pagina zijde vs. andere materialen voor dekbedden.

Meer reacties van klanten kunt u vinden op de Kiyoh beoordelingspagina. Daar vertellen klanten in eigen woorden wat ze van de dekbedden (en onze manier van werken) vinden.

Zelf ervaring zijden dekbed opdoen: Leendekbedden/Try-out service

Omdat zijde écht anders slaapt dan wol of dons, en we willen voorkomen dat u een aanschaf doet waar u spijt van krijgt, bieden we een try-out service aan. Tegen een kleine vergoeding kunt u een weekje een zijden dekbed proberen om zo zelf te ervaren of een zijden dekbed iets voor u is. Doordat ieder mens anders is, is uw eigen ervaring met een zijden dekbed het enig dat telt voor u definitief besluit een zijden dekbed aan te schaffen.

U vindt onze try-out service in onze webwinkel: Try-out service/Zijden dekbed huren

Op zijn hoogst bent u de verzendkosten + huurbedrag kwijt, maar dan weet u wel zeker dat het dekbed dat u gaat kopen voor u het juiste dekbed is. Koopt u na gebruik te hebben gemaakt van deze service een zijden dekbed bij ons, dan krijgt u het huurbedrag als korting op het nieuw aan te schaffen dekbed.

Onderhoud zijden dekbedden

Waar we het nog niet over hebben gehad, is het onderhoud en dat is toch wel een onderdeel van de ervaring met een zijden dekbed.

Het is vrij eenvoudig: Een zijden dekbed kan niet gewassen worden, maar dat is eigenlijk ook niet nodig. De zijdevezel is zo glad dat er geen vuil aan vast blijft zitten. Regelmatig luchtig is over het algemeen voldoende.

Daarmee is een zijden dekbed dus vrijwel onderhoudsvrij en volledig anti-allergisch.

Op de pagina over het onderhoud van zijden dekbedden en bedlinnen kunt u e.e.a. ook terugvinden.

Zijden dekbed geeft een gezondere slaapomgeving

Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verkopen al ruim 10 jaar zijden dekbedden en hebben er de nodige ervaring mee.

< Terug naar categorie< Terug naar veelgestelde vragenNaar de webwinkel >