Betaalmethoden

Betaalmethoden

Wij werken met Mollie als betaalprovider, die u verder leidt naar uw bekende betaalomgeving.

Zowel onze site, als de site van Mollie, is SSL beveiligd, zodat uw gegevens veilig verzonden worden. U hebt onderstaande mogelijkheden om te betalen:

Hieronder de informatie uit de verkoopvoorwaarden betreffende bovenstaande betaalmethoden:

  • Betaling via iDEAL (vanaf Nederlandse bankrekeningen), Bancontact (België), Sofort Banking (Duitsland) of Creditcard: Volgt u de stappen op het scherm. Via uw vertrouwde internetbankieromgeving maakt u het factuurbedrag direct aan ons over. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Uw order wordt in behandeling genomen zodra de betalingsbevestiging via onze online kassa binnen is gekomen. Sluit het scherm na het overmaken van uw betaling niet af via het rode kruisje in de rechterbovenhoek maar log uit op de aangegeven manier. U wordt dan teruggeleid naar deze website om uw bestelling af te ronden.
  • Betaling via overschrijving: Na plaatsing van uw order via de website krijgt u de orderbevestiging / vooruitbetalings-factuur per mail toegezonden. U kunt deze vervolgens betalen op een door u gewenste manier. Na ontvangst van uw betaling op onze rekening wordt uw order in behandeling genomen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Houdt u echter wel rekening met de verwerkingstijd van uw betaling. Mochten we na 5 dagen geen betaling hebben ontvangen, dan annuleren we de bestelling
  • Betaling bij aflevering (alleen mogelijk binnen Nederland bij bedragen boven de € 100,-): De rembourskosten worden 1 op 1 aan u doorbelast. Dit zijn uitdrukkelijk geen verzendkosten. U betaalt het factuurbedrag bij aflevering aan de chauffeur. Zorgt u ervoor dat u het bedrag in contanten gepast in huis heeft op het moment van afleveren (PIN betaling is nog niet mogelijk). Omdat we weten dat het bestelproces soms per ongeluk te ver wordt doorlopen en wij bij deze betaalkeuze geen controle hebben middels het ontvangen van een betaling vragen we u om de order nog eens extra aan ons te bevestigen via de  mail.