Betaalmethoden

Betaalmethoden

Wij werken met Mollie als betaalprovider, die u verder leidt naar uw bekende betaalomgeving.

Zowel onze site, als de site van Mollie, is SSL beveiligd, zodat uw gegevens veilig verzonden worden. U hebt onderstaande mogelijkheden om te betalen:

Doordat tijdens Corona alle vervoerders gestopt zijn met de optie om de klant te laten betalen bij levering en deze mogelijkheid daarna niet weer door hen is opgenomen, kunnen we die betaalkeuze niet meer aanbieden. We hebben deze dan ook op de afrekenpagina gedeactiveerd. Hieronder een excerpt uit de verkoopvoorwaarden betreffende de door ons aangeboden betaalmethoden.

  • Betaling via iDEAL (vanaf Nederlandse bankrekeningen), Bancontact (België), Sofort Banking (Duitsland) of Creditcard: Volgt u de stappen op het scherm. Via uw vertrouwde internetbankieromgeving maakt u het factuurbedrag direct aan ons over. Bij iDEAL en Bancontact zijn er geen extra kosten aan verbonden. Uw order wordt in behandeling genomen zodra de betalingsbevestiging via onze online kassa binnen is gekomen. Sluit het scherm na het overmaken van uw betaling niet af via het rode kruisje in de rechterbovenhoek maar log uit op de aangegeven manier. U wordt dan teruggeleid naar deze website om uw bestelling af te ronden.
  • Betaling via overschrijving: Na plaatsing van uw order via de website krijgt u de orderbevestiging / vooruitbetalings-factuur per mail toegezonden. U kunt deze vervolgens betalen op een door u gewenste manier. Na ontvangst van uw betaling op onze rekening wordt uw order in behandeling genomen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Houdt u echter wel rekening met de verwerkingstijd van uw betaling. Mochten we na 5 dagen geen betaling hebben ontvangen, dan annuleren we de bestelling.