Over ons

Wie wij zijn

Gisba Slaapcomfort B.V. is het in 2012 opgerichte zusje van Gisba Vulmaterialen B.V.. Om de klanten die via internet bij ons kopen ook op de lange termijn goed van dienst te kunnen zijn was de opsplitsing van de activiteiten van Gisba Vulmaterialen B.V. noodzakelijk.
Slaapcomfort houdt zich uitsluitend bezig met de verkoop via webwinkels aan vnl. particulieren, terwijl Vulmaterialen zich nu weer volledig kan richten op de business to business verkoop. 

Gisba Slaapcomfort B.V. in Holland van Boven (SBS6) november 2020

Geschiedenis

Wat voorafging: Francien Spannenburg en Bram van Schagen, de mensen achter de Gisba-groep, zijn zich steeds meer gaan toeleggen op de internetverkoop aan particulieren. Dit dan met artikelen die dichtbij het oorspronkelijke werkgebied liggen: de verkoop van vul- en afdekmaterialen vnl. voor de beddingindustrie. Overigens is deze activiteit nog steeds één van de poten van het bedrijf en die contacten houden ons scherp en op de hoogte van de ontwikkelingen.

De webwinkels die wij beheren zijn ontstaan uit het gevoel dat we mooie, goede producten voor een goede prijs aan willen bieden aan de klanten. Dat er een tegenwicht moet komen tegen de overvloed aan reclame die erop gericht is de goederen te verkopen zonder de mensen echt te informeren en keuzes te bieden. Op onze websites treft dus niet alleen producten, maar ook veel informatie.

Ons doel: Het beste product voor de beste prijs leveren, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de mens en het milieu.

Wij werken hiervoor samen met betrouwbare producenten die hun artikelen Öko-tex 100 klasse 1 gecertificeerd hebben, maar zich verder ook onderscheiden van hun concurrenten door net een stapje meer te doen voor het milieu, de werknemers en de eindgebruiker.

Deze zijden dekbedden site komt tot stand i.s.m. Shengkun Silk Manufacturing. Een betrouwbaar Chinees bedrijf die geheel passend binnen onze filosofie, van waar een goed product aan moet voldoen, zijden dekbedden produceert.

Sinds 2010 blijkt het zijden dekbed een goede aanvulling op het assortiment aan slaapcomfortproducten die we verkopen via onze andere sites:
2007: www.donsdekbedden.nl
2009: www.kinderslaapcomfort.nl
2015: www.wollendekbedwinkel.nl
en alle dekbedden met alle vulmaterialen kunt u vanaf 2016 ook vinden op www.gisbadekbedden.nl

< Terug naar informatieoverzichtspaginaVolgende pagina >