Over Shengkun


Shengkun Silk Manufacturing Co. Ltd is een vooraanstaand bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van topklasse zijden bedproducten voor huishoudelijk gebruik. Sinds 1993 worden de producten onder de naam YUN wereldwijd geëxporteerd.

YUN staat in het chinees voor een gevoel van rijkdom, natuur en elegantie. Yun zijde wordt door de Chinese zijde-bond aanbevolen als de beste kwaliteit en is de enige die het Öko-tex 100 klasse 1 (babysafe, vrij van schadelijke stoffen) én Ecologisch certificaat heeft.

Terwijl het ambachtelijke karakter van de productie blijft gehandhaafd wordt er wel met moderne technieken gezocht naar verbeteringen. De Shengkun fabriek ligt in de stad Xuzhou in de Jiangsu provincie. Deze waterrijke, welvarende provincie ligt aan de oostkust van China. Hier bevindt zich ook de grootste zijderups kwekerijen van China.

Shengkun Silk Manufacturing

De productieruime is +/- 3000 m2 en telt +/- 100 medewerkers. De gemiddelde werkervaring met zijde is ruim 10 jaar en dat is zelfs in China opmerkelijk. Eén van de klanten zei eens: “Het lijken bijna artiesten, als men de vrouwen, met oog voor elk detail, aan het werk ziet”.

< Terug naar informatieoverzichtspaginaVolgende pagina >